Verbinden
Onderzoeken
Toepassen

Over ons

Kim

Mijn naam is Kim en ik ben doktersassistente.
Al jaren werk ik in een huisartsenpraktijk, waar ook homeopathie en orthomoleculaire behandelingen een duidelijke plek hebben. Er wordt breed naar gezondheid gekeken.
Voor mij is dat heel “normaal”, maar in de doorsnee huisartsenpraktijk is dit niet het geval.
Wij zien veel afwijkende uitstrijkjes in de praktijk. Ook de uitslag dat het HPV virus aanwezig is terwijl het uitstrijkje zelf goed is (PAP 1). Gelukkig is het onderzoek naar het HPV virus dan ook standaard opgenomen in het bevolkingsonderzoek.

Ik ben jullie contactpersoon voor deze website.
Mail mij gerust als je vragen hebt, ik help je graag.
Ook kun je bij mij terecht voor vragen, informatie over de onderzoeken/behandelingen en het maken van een afspraak.
Ik sta in direct contact met de behandelaars.

Hartelijke groet van Kim

Mail: info@hpvhealth.nl

Jose van Ditmarsch - behandelaar

Als huisarts ben ik al lang werkzaam en sinds enkele jaren in een complementaire huisartspraktijk, waar ik de reguliere huisartsgeneeskunde combineer met homeopathie en orthomoleculaire behandelingen.
Een brede kijk op gezondheid en ziekte vind ik heel belangrijk en ik merk dat steeds meer mensen dit graag willen. En de resultaten zijn fantastisch.
Mijn eigen zusje Maroesja is overleden aan baarmoederhalskanker, al lang geleden. Toen werd er nog niet onderzocht op het HPV virus, zoals dat nu aan de orde is. Ook de gynaecologische onderzoeken met vergroting (colposcopie) zijn tegenwoordig heel uitgebreid en goed. Ik heb mij erg verdiept in het HPV virus en het proces wat kan leiden tot baarmoederhalskanker.
Kim en ik zijn enkele jaren geleden naar Amerika gegaan, om de plaatselijke behandeling van onrustige cellen aan de baarmoedermond te bestuderen en toe te passen, een nuttige en effectieve behandeling, die we opgenomen hebben in ons complementaire pakket.
Naast de behandeling van HPV virus gerelateerde problematiek kunt u bij mij ook goed terecht voor aanvullende behandeling bij kanker, voedingsadviezen, darmproblematiek, B12 tekorten, genetische testen/coaching en voedingsadviezen. Voor darmproblematiek werk ik samen met laboratoria waar het darmslijmvlies uitgebreid geanalyseerd wordt via de ontlasting. Voedingsintoleranties kunnen in kaart gebracht worden, wat een enorme bijdrage levert aan de complementaire aanpak van onbegrepen darmproblemen zoals een “spastische darm”.
Zelf kreeg ik 14 jaar geleden borstkanker, wat mij heeft gestimuleerd om dieper naar alle factoren te kijken, die bij kunnen dragen aan de behandeling van kanker, omdat dit zo complex is. Er is de mogelijkheid om dieper genetisch te kijken op DNA niveau.

Omdat ik overdag erg druk ben met de huisartsenpraktijk, zijn de complementaire consulten en behandelingen vooral op de woensdag- en donderdagmiddag en de zaterdag. Helaas heb ik vaak wel een wachttijd, maar Kim kan daar meer duidelijkheid over geven en een afspraak voor u maken. Ook kan zij  extra informatie mailen. Bij vragen, aarzel niet en mail  naar Kim: info@hpvhealth.nl.

HPV Behandelaars: Jose van Ditmarsch, Lieke Melchers en Kim Ephraim

Zie ook www.hhhpraktijk.nl

Hartelijke groet van Jose van Ditmarsch