Verbinden
Onderzoeken
Toepassen

Ervaringen

2 thoughts on “Ervaringen

 1. Na de bevalling van mijn zoontje kreeg ik januari 2012 mijn eerste uitstrijkje. Dit was meteen goed mis, Pap3A.
  Bij de gynaecoloog werd er een biopt afgenomen en deze bevestigde het uitstrijkje. Ik werd ingepland voor een lisexcisie en hierna moest ik elk half jaar, soms een jaar, een uitstrijkje halen. Deze bleven bij de pap2 hangen en de hrHPV verdween nooit. In 2015 kreeg ik wederom een lisexcisie. Hierna moest ik elk jaar terug komen voor een uitstrijkje. En elke keer had ik nog steeds hrHPV.
  In 2018 had ik eindelijk een pap1 maar MET hrHPV maar ik mocht terug naar het bevolkingsonderzoek.
  Eind 2020 voelde het niet goed en heb ik om een uitstrijkje gevraagd bij de huisarts, deze bevestigde mijn gevoel. Weer een pap2 en nog steeds hrHPV positief. Bij de gyneacoloog geweest voor een biopt maar toen ze keek vond ze het niet nodig en kreeg ik te horen dat ik het weer een jaar aan moest kijken, tot een volgende uitstrijkje. Er waren inmiddels 8 jaren voorbij en ik liep nog steeds met hrHPV rond.

  Mijn lichaam ruimt het niet uit zichzelf op en dit is bij wel meer vrouwen helaas, ook niet na een lisexcisie. Daarom ben ik opzoek gegaan naar andere methodes/hulpverleners. Ik kwam toen terecht bij hpvhealth.
  Hier werd ik gelijk vriendelijk ontvangen en hebben we gekeken naar mijn voeding en wat er nog aangevuld kon worden met supplementen om mijn immuunsysteem te versterken.
  Daarnaast kreeg ik nog twee supplementen (zelf bestellen), die naast immuun ook meer gericht waren op de HPV.
  Tijdens het gebruik van deze supplementen heb ik ook de escharotic treatment gedaan. Hierbij behandelen ze de afwijkende cellen van de baarmoederhals. Tijdens de behandelingen waren Dr. Ditmarsch en haar assistent heel rustig, vriendelijk en voelde ik me goed op mijn gemak.
  Voor mij waren 6 behandelingen (1 per week) genoeg om de afwijkende cellen weg te krijgen. Na de behandeling moest ik een 6 weken wachten voordat we het uitstrijkje konden doen om te kijken hoe het zou zijn.
  En dat werd een feestje! Voor het eerst was er dankzij de supplementen en behandeling, geen hrHPV meer te bekennen en had ik een pap1.
  Ruim een half jaar na dit uitstrijkje ging ik weer naar de gyneacoloog voor mijn uitstrijkje. Deze is wederom pap1 hrHPV negatief.

  Als ik eerder had geweten van hpvhealth, dan had ik ze veel eerder gemaild.
  Wat heb ik lang rond gelopen met hpv terwijl dit niet nodig was.

 2. Voor een tweede keer was mijn uitstrijkje niet goed. Ook de biopt was niet goed. Toen ik bij het ziekenhuis naar huis werd gestuurd met; ”we wachten een half jaar af”, voelde dat totaal niet goed. Gelukkig kwam ik tijdens mijn online zoektocht uit bij ”HPV-Health” en heb ik contact opgenomen met José. Het telefonisch consult heb ik als erg prettig ervaren. Ik voelde me echt gehoord en mijn gevoel werd bevestigd, ik kon in het komende half jaar wel degelijk iets doen i.p.v. afwachten. Zodoende ben ik gestopt met de anticonceptiepil, aan de slag gegaan met voeding en ben ik ondersteunende suppletie gaan slikken, gericht op mijn tekorten, immuunsysteem, darmflora en specifiek voor HPV. Dit resulteerde bij mijn laatste uitstrijkje, een half jaar later, dat het hr-HPV afwezig was. Mijn PAP uitslag was nog niet goed maar wel stabiel. Fijn dat ik via een telefonisch consult weer bij José terecht kon voor advies m.b.t. de nog afwijkende PAP uitslag. Ik hoop dat meer vrouwen jullie weten te vinden!

Deel hier je ervaring met behandeling tegen het HPV virus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.