Verbinden
Onderzoeken
Toepassen

Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

De inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld, maar toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op deze website vermelde informatie kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend.

HPV Health aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledige informatie noch voor schade ten gevolge van het bezoek aan deze website of andere websites die door middel van links toegankelijk zijn vanuit deze website, of voor het zonder deskundig advies zelfstandig wijzigen of beëindigen van de bij u ingezette behandeling.

De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult of behandeling bij een specialist, maar is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst uw eigen huisarts of specialist.

De informatie verstrekt op deze website mag niet gekopieerd of verspreid worden zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van HPV Health.